HEJ LÄSARE! VIKTIGT MEDDELANDE!

Denna blogg blev hackad och raderades. Talde mycket med blogg.se och fick den återställd. Dock har den som hackat (den har blivit fast) gjort massa underligt i designen som inte går att reparera. Ni hittar den nya Paul Wesley Bloggen på PAULWESLEYSWEDEN.blogg.se!


Dagens bild : Paul med sin mamma & pappa


Fel med designen

Hela designen har gett upp utan att jag gjort något. Jag hoppas att jag kan få det återställt utan att sitta 24/7 vid datorn. Hoppas ni förstår att det kan ta tid!

Svar på kommentar : Lite om Ian

Skulle bara fråga om Ian somerhalder, har han någon fru? för man hör inte så mycket om han, som till exempel här på din blogg, här skriver du ju mycket om paul och torrey. Hörde för ett tag sen någonstans att Ian dejtade Nina dobrev , är det sant? och gör dom fortfarande det?

svar : Jag har ju en blogg om just Paul, så jag brukar inte skriva eller vara så insatt när det gäller de andra skådespelarna på The Vampire Diaries. Tänkte svara på den här frågan ändå, eftersom jag råkar veta svaret. Jag vet att Ian dejtar Nina Dobrev, som spelar Elena och Katherine på The Vampire Diaries och det har de gjort i några år. De är inte gifta, men de är varandras flick- och pojkvänner.Stefans och killarnas promobild nu i bättre kvalitet!


Dagens citat : Om Torrey i The Vampire Diaries

“It makes Paul Wesley so happy,” Plec laughs — but she makes it very clear that casting DeVitto was by no means a favor to Wesley. “There is no nepotism here. In fact, he was so grateful that we wanted to give her the part, so he called to thank us. We were like ‘Dude, we are not doing this for you. She’s really good. We’re doing this because Kevin and I love Torrey.’ We didn’t want him to think we were just trying to make our lead actor happy.

Vad tyckte ni om Pauls fru Torrey's insats på The Vampire Diaries? För er som inte märkte henne så var hon "Doktor Fell" och hade en scen med Matt Davis (Alaric).

Två gifs på Elena & Stefan från promon till 3x11

Två gifs tagna från promon till elfte avsnittet, "Our Town". Elenas replik i slutet av promon rörde mig faktiskt lite. Jag gillar verkligen Stefans 'badass' sida, men jag måste nog erkänna att jag börjar sakna godhjärtade, trevlige och snälle gamla Stefan.


Ian Somerhalder twittrar video

Ian Somerhalder (Damon) twittrade en video där han visar upp de sk. "skådespelarstolarna" och ni kanske är intresserade av att se videon! Det fjärde namnet låter ganska bekant nämligen, Pauls egen stol.

Tyvärr kan jag inte kopiera koden till videon in på bloggen, men ni kan ju kika in HÄR för att se den korta videon.


Nya bilder från 3x12 - "The Lies That Bind"

CW har släppt ut tre nya bilder på Stefan från avsnitt 12, "The Lies That Bind". På bilderna ser vi också Klaus (Joseph Morgan) och även Damon (Ian Somerhalder).


3x07 - "Ghost World" ikväll kl : 19:00 på TV6

Det sjunde avsnittet av The Vampire Diaries sänds om två timmar på TV6 i Sverige. "Ghost World" heter avsnittet och där kommer ni att få se några gamla karaktärer från tidigare säsonger! Promon ser ni här nedan!


Gifs från 3x10 "The New Deal"


Längre promo för 3x11 "Our Town"


Promo för nästa veckas avsnitt "Our Town"

Jag har just precis sett avsnitt 10, "The New Deal". Jag vill inte ge några spoilers för er som inte sett det ännu, men vi som sett det kan ju diskutera om avsnittet i kommentarerna. Nu har det iallafall också kommit ut en promo till nästa veckas avsnitt, "Our Town". Både en kort promo för USA och en för Kanada.


3x10 "The New Deal" i natt/imorgon

I natt/imorgon är det slut på väntan! För oss som ser på The Vampire Diaries i amerikansk takt så är serien tillbaka med ett nytt och färskt avsnitt! Avsnitt 10, "The New Deal". Om ni vill se på promon kan ni kolla i The Vampire Diaries kategorin på bloggen och där finns även lite spoilers!

 “As much chemistry as real-life couple Nina Dobrev and Ian Somerhalder have on screen, I think the same can be said for Paul Wesley and Nina Dobrev. Especially now that Stefan and Elena are not even together. So. Much. Tension.” (x)

Svar på några frågor

När kan vi i sverige se avsnitt 10 från the vampire diaries?

svar : TV6 har inte sagt något om 10:nde avsnittet, men när jag vet exakta datum och tider skriver jag det givetvis på bloggen.

Asså fattar inte riktigt kommer ep 10 imorrn?

svar : I natt (torsdag natt) sänds avsnitt 10, "The New Deal" i Amerika och vi kan se det online imorgon, men i Sverige sänds avsnittet först om någon/några veckor!

Det verkar som att Paul ALLTID ser så alvarlig ut på bilder. Jag har aldrig sett någon där han skrattar eller ler.. Kan du visa en bild på bloggen där han skrattar eller ler snälla??????

svar : Paul kan ibland vara seriös, men när man ser på olika videon brukar han oftast le och skratta massor. han kanske är svår att få att skratta på bild, men här är iallafall några bilder där Paul är riktigt glad!


Spoilers för 3x10 - "The New Deal"

Question: I want some Vampire Diaries scoop! –Philip
Ausiello: Things get very heated between Damon, Stefan and Elena when the series returns on Thursday. Look for all three to have dramatic confrontations with each other — and one of the showdowns even ends with a slap. ………….

Question: Please tell me there’s some Caroline and Stefan scenes coming up on Vampire Diaries! I really miss their friendship! —Amy
Ausiello: Sadly, there’s nothing in this Thursday’s episode. Stefan’s a bit preoccupied with hiding coffins from Klaus. But I have to imagine he’ll find some time in his hectic schedule to wish Caroline a happy birthday next week.

Question: Scoop on Vampire Diaries’ Bonnie, please! Any details about the reunion with her mother? —Alta
Ausiello: It’s not going to be “all Hallmark cards and cookies,” warns executive producer Julie Plec. “There’s a lot of tension there…..

Question: Joseph Morgan recently mentioned that he’d like to see Klaus have a love interest on Vampire Diaries. Is this happening anytime soon? —Amy
Ausiello: Morgan is getting his wish! While Plec wouldn’t tell us if the lucky (or maybe not so lucky?) lady is someone we’ve met before, she did confirm “someone will catch Klaus’ eye very soon.” ………


Paul ännu inte bekräftad till PCA 2012

Paul är ännu inte bekräftad att han kommer att närvara på People's Choice Awards den 11 januari 2012, vilket är på onsdag nästa vecka. Nina Dobrev (Elena från The Vampire Diaries) är bekräftad att vara närvarande, men denna vecka kommer flera skådespelare att bekräftas om man säger så. Vi ska hoppas att Paul är en av dem!


Paul, Nina Dobrev och Ian Somerhalder på Teen Choice Awards 2011.

Svar på kommentar : Om mig

Förlåt att jag frågar nu efter ..
Men det står att du är från Finland och du skriver en svensk blogg ?
Hur hänger det ihop ? :)

svar : Hejsan! Har inget emot att du frågar här efter och inte heller att det är personliga frågor! Jag är inte så värst blyg! Jag är en del av den 5.5% befolkningen i Finland som pratar svenska. Det finns inte många som talar svenska i Finland mera, men jag bor i södra Finland i Nyland där de flesta pratar svenska. Jag kan finska också, men föredrar att tala svenska. Har alltid talat svenska och kommer också att göra det. :) Det betyder också att min svenska låter lite mer annorlunda än er. Här är en låt som sjungs av finlandssvenskar, så ni kan ju lyssna hur det hörs.I Finland pågår just nu också presidentval och bland de som vill bli president finns en karl som heter Timo Soini som vill få bort allt svenskt och alla finlandssvenskar från Finland, så vi ska hoppas att han inte blir president.

Kram på dig, hoppas du blev nöjd med ditt svar! Har inget emot om du/ni kommenterar igen!

Tips : Gå in på Paul's syster Leah's tumblr och ställ en fråga!

Fick ett tips från Nikki att en av Paul's yngre systrar haren sk. "frågestund" på sin tumblr och där kan ni ju fråga henne något om Paul! Då måste ni ju såklart skriva frågan på engelska och om ni behöver någon hjälp eller vad som helst annat med det så tveka inte att kommentera här!

Hennes tumblr hittar ni HÄR!

Svar till frågestunden

Har man fått reda på någonting om vad som kommer hända mellan Stefan och Elena? Kommer de bli tillsammans igen eller är det helt slut?

sv : The Vampire Diaries producers har sagt att Damon och Elena kommer att växa närmare varandra och har inte nämnt något om Stefan och Elena. Dock så älskar ju Elena Stefan, så vi får nog säkert ännu se kärleksscener mellan dem två. I böckerna så slutar det iallafall med att Elena blir tillsammans med Damon, men man vet aldrig.

Vet du hur många säsonger det kommer av The Vampire Diaries?

sv : Det finns sammanlagt 10 böcker av The Vampire Diaries (enligt wikipedia), men så många säsonger tror jag inte att det blir. För er som undrar finns det 4 böcker på svenska. Hittills har vi dock fått bekräftat att det kommer en 4e säsong ännu. Skriver mera om det här när jag vet!

Har du några bilder på nått av Paul o Torreys hus?

sv : Tyvärr så finns det inga bilder av deras hus eftersom de vill ha ett privatliv utan massa fotografer och fans som står utandför husen och fotograferar, skriker osv.

Om inte Paul lyckats som skådis..vad hade han då jobbat med?

sv : Paul skulle isåfall velat vara en journalist.

Hörde nånstans att Torrey är den enda som stått ut med han mer än i 6 mån.Är det anledningen lite iaf att de gifte sig tro?Ha ha.Skojar lite.

sv : Haha.. :) Det är det faktiskt. De har varit tillsammans nu i flera år och anledningen till att de gifte sig är helt klart för att de är varandras själsfränder och att de älskar varandra.

KOM IHÅG ATT NI ALLTID FÅR STÄLLA FLERA FRÅGOR, NÄR SOM HELST. Hoppas ni alla blev nöjda med svaren och som jag sade.. Jag svarar alltid på era frågor så bra som jag kan. Fråga på bara!Ny promobild på Stefan & gänget från säsong 3

Nya promobilder för säsong 3 har kommit ut. En som Stefan står ensam på och en tillsammans med Klaus (Joseph Morhan) och Damon (Ian Somerhalder).


Frågestund

Eftersom det kommit in lite frågor tänkte jag dra en frågestund här på bloggen. Ni får skriva era frågor här i kommentarerna så svarar jag idag/imorgon. De frågor som redan kommit in har jag redan lagt till som jag ska svara på.

Frågorna får handla om vad som helst. Paul/The Vampire Diaries/mig eller något helt annat!

Gifs från promon till 3x10 - "The New Deal"


Damon & Stefan


Stefan & Elena

Det ser ut att bli ett väldigt spännande avsnitt, som alltid. Stefan kommer verkligen att överraska oss. Julie Plec har sagt att det kommer att komma upp massa överraskningar i detta avsnitt.

Promo med Julie Plec & Caroline Dries för 3x10 - "The New Deal"

The Vampire Diaries producer Julie Plec samt en "co" producer, Caroline Dries berättar lite om veckans avsnitt och ger lite spoilers och detaljer.


Svar på kommentar : Var Paul bor någonstans

Var bor Paul någonstans? New York eller Los Angeles? Bor han med Torrey?

Jag tycker att det är väldigt trevligt när ni ställer frågor och jag försöker göra mitt bästa för att svara på dem. Om ni vill kan jag hålla en frågestund också, ni kan kommentera era åsikter isåfall. Paul har tre hus som han kallar för sina hem. Han har ett i New Jersey, där han är född, ett i Los Angeles och ett i Atlanta. Han bor med Torrey, men det är ändå sällan som de träffar varandra eftersom de hela tiden är på olika platser. Men när de har tid så bor det i något av de här husen. Hoppas du blev nöjd med ditt svar! :)


Entertainment Weekly släpper ny promo för 3x10 - "The New Deal"

EW har varit så snälla att de släppt en ny promo med lite nya klipp från tionde avsnittet som faktiskt kommer ut imorgon, medans vi ju såklart kan se det först i övermorgon. Klippet är en hel minut långt, njut! :) Handflatorna blir nästan svettiga, jättespännande!


Ian Somerhalder twittrar information om säsong 3

Ian Somerhalder (Damon) uppdaterade sin twitter genom att skriva att han är tillbaka på insplningsplatsen, första dagen efter lovet. Han skrev också att det är fyra månader kvar av tredje säsongen. Tror att han menar att det är fyra månader kvar av inspelningen och också lite på samma gång sändningstiden.

Ni ska inte oroa er över att The Vampire Diaries är över för denna säsong. En fjärde säsong är nämligen bekräftat. Bla. Nina Dobrev och Julie Plec har sagt det till en intervjuare.


Svar på kommentar : Vad Paul gillar hos tjejer

Läste någonstans att Paul gillar brunetter, men vad gillar han mer hos tjejer?

Fick denna fråga på bloggen och jag har svaret också. Skrev för någon tid sedan om det faktiskt. Han sade i en intervju (dock hittade jag inte den när jag sökte efter den) att han gillar brunetter mest, för att det är så naturligt. Han gillar flickor som har bra självförtroende, humor och att den personen är lika givmild som han själv är. Han tycker inte speciellt mycket om tjejer som skryter, är bitchiga och tror att de är hela världen. Ärliga och snälla tjejer går hem för Paul.

Tumblr_luddhsdlwg1r4ddx8o1_500_large
Paul med sin fru Torrey Devitto.

Om Pauls film "The Baytown Disco"

Paul håller på sidan om inspelningen av The Vampire Diaries med att spela in hans nya film, "The Baytown Disco". De har inte kommit så långt med inspelningen och det har knappt kommit ut någon info om filmen.

Filmen kommer att vara regisserad av Barry Battles och några andra skådespelare som kommer att synas i filmen är Eva Longoria, Thomas Brodie-Sangster, Billy Bob Thornton och Serinda Swan. Just nu ser det ut som att filmen kommer att komma ut i år, men man vet aldrig.

Handling : "When three redneck brothers agree to help a woman save her son from an abusive father, they become targets on the run from an odd cast of characters."


Paul är tillbaka i Atlanta!

Nu har även Paul twittrat att han är tillbaka/är på väg tillbaka till Atlanta för att spela in nya avsnitt av The Vampire Diaries.


Kanadas promo för 3x10 "The New Deal"


Nu har det släppts ut en ny promo för 10:nde avsnittet av The Vampire Diaries i Kanada. I övermorgon börjar det igen och vi kan se det följande dag!

Stefan och Elena vinner bästa TV-paret på TV.com

Stefan och Elena (Nina Dobrev) vann bästa paret i TV världen. Det tycker jag att stämmer. De fick 49% av rösterna varav sex par var nominerade. Kan också tala om att Klaus (Joseph Morgan) vann bästa badass roll och Elena/Katherine (Nina Dobrev) vann bästa drama skådespelerska. Grattis!


Inspelningen av The Vampire Diaries börjar igen!

The Vampire Diaries gänget är påväg tillbaka till Atlanta för att spela in nya avsnitt. Det har vi fått bekräftat via Kat Graham's (Bonnie) och Joseph Morgan's (Klaus) twitter.


Ny design på bloggen!

Julen är förbi och vi är inne på det nya året så fräschade upp bloggens färger lite och böt ut de mörka bilderna mot lite ljusare istället. Vill gärna höra era åsikter om vad ni tycker om designen!
  • Vad skulle vara kul om jag lade till?
  • Var den förra bättre?
  • Ser den konstig ut?
  • Är den jätteunderlig / svår att se på?

Dagens bild : Paul med sin syster

pdubber-wesley:  Paul Wesley and his older sister Monika at CW Upfront - After Party (May 19th 2011) ♥♥

The Vampire Diaries 3x10 på torsdag!

Nu är det inte länge kvar tills The Vampire Diaries är tillbaka i USA med nya avsnitt. Hur taggade är ni? Paul skall också snart säga hejdå till sin semester och åka tillbaka till jobbet för att spela in nya avsnitt.