Dagens bild : Kellan Lutz & Paul


Ny (suddig) bild på Paul, Torrey DV. och hans familj

En ny och suddig bild på Paul, Torrey Devitto och Pauls familj ute på stan.

ohtheflawlessness:  Torrey and Paul with his Family

Flera BTS videos från TVD set


Här talar Paul + några andra av skådespelarna om deras dröm filminspelningsplats!


Ännu mera om drömmar! Här talar de om vilka skådespelare som skulle vara en dröm att arbeta med!

BTS med TVD - gänget!


Inkluderar Nina Dobrev (Elena/Katherine), Ian Somerhalder (Damon), Kat Graham (Bonnie), Candice Accola (Caroline), Michael Trevino (Tyler), Matt Davis (Alaric) och förståss Paul. I videon talar de bla. om England.

Fanvideo : Broken (Damon, Elena, Stefan)


Inga nyheter!

Inget nytt om Paul just nu! Skriver när det händer något spännande!
Tumblr_luy420tzvo1qg8s8io1_500_large

Dagens bild : Stefan och Elena


Trevlig Lilla-Jul!

Glad lilla jul allihopa! (vet inte om ni firar det i Sverige?) Tidiga julhälsningar från mig iallafall, ha en riktigt mysig helg! Finns inte heller något Paul Wesley-relaterat just nu. Thanksgiving i USA!


Dagens Citat : Paul och Ian

"If somebody I care about would call me at four in the morning and said that drive two hours, I'm stuck or something like that, I'd do it. I have like four friends I would do that to and Ian (Somerhalder) is one of them. I love you, bro!"
- Paul Wesley

"I'm very lucky to have Paul with me on this journey. We're bros, supertight. Best friends. I love him!"
- Ian Somerhalder


The Vampire Diaries i Sverige

Har glömt (åter igen) bort att skriva om att The Vampire Diaries avsnitt 2 kom idag på tv, men jag tror faktiskt att de flesta av er ser i takt med USA, eller har jag fel?


Dagens citat : Om tjejer

"When I fall for a girl it's like she absolutely have no idea how beautiful she is. But that's what all girls are. Really beautiful."

Tumblr_lv6iiqszsc1qg8s8io1_500_large

Skämt mellan Paul, Joseph Morgan och Torrey Devitto


Dagens bild : Vintrig photoshoot


Gissa vem?


Paul som liten!

Ny BTS bild på Paul från 3x06Ny bild som släppts ut. Paul bakifrån från avsnitt 6 av The Vampire Diaries säsong 3.

Paul pratar om sin syster Julia

Nyligen i en intervju talade Paul om sin syster Julia och sade så här : "Julia är väldigt snäll, har samma humor som den jag har, hon är generös och precis som jag."


Nya fanbilder från TVD - 3x10

Nya 'behind the scenes' bilder från avsnitt 10 av The Vampire Diaries! Nina Dobrev är också med på bilderna. De flesta bilder är från en träff med fans vid inspelningsplatsen.

 Paul & Nina on set | 3x10

Dagens bild : Paul, Nina och Ian

Paul Wesley and Nina Dobrev - Spike TV's Scream 2010 - Show

Ny The Vampire Diaries bild!

Ny bild från 'The Vampire Diaries' set. Bilder togs inför avsnitt nummer 3, 1920's avsnittet.

tvdstuff:  Paul Wesley on set 3.03

Promo för V3 i Spanien


Inga nya klipp, men det kan ju vara kul att se alla ihopklippta scener. Allting går på spanska!

Paul och Nina Dobrev talar med TV Guide

Vad är chanserna att Stefan och Elena kommer att få en vampyrbebis som Bella och Edward i Twilight?

Paul : Hur får ens vampyrer bebisar? Skulle bebisen vara en vampyr? Föds den död? Odödlig? Är den för alltid en bebis? Har den 'babyfangs'? Jag är förvirrad!

Nina : Vi har alla konstaterat att vampyrer inte kan få barn, så Elena skulle isåfall få bli gravid med någon annan än Stefan eller Damon. Det enda sättet som jag tror att de skulle skriva till serien är att om jag blev påriktigt gravid så skulle jag väl vara det i serien också. Chanserna för det är små.

5 dagar gammal intervju! Översatt av mig!

Dagens bild : Paul och Torrey Devitto på TCA 2011


Dagens citat : The Vampire Diaries 2x21

Älskade verkligen avsnitt 21 och 22 av andra säsongen och en av mina favorit citat ser ni på bilden nedan! Ni vet ju att ni kan skicka in vad som helst (bilder, fanart, citat och allt möjligt annat) till paulwesley@hotmail.se!


Ny design på paulwesley.blogg.se

Vad tycker ni? Jag ändrade utseéndet lite här på bloggen och lade också till några länkar! Jag länkar till thesalvatorebrothers.blogg.se, thevampirediariesfans.blogg.se, ninadobrevdaily.blogg.se och iansomerhalder.blogg.se! Skulle vara väldigt glad om det kom en länkning tillbaka!

Om designen inte syns, klicka F5! Hoppas ni gillar designen!


V3 'The Birthday' på TV6 nu!

Om några minuter är det repris på avsnitt ett, 'The Birthday', av säsong 3 av 'The vampire Diaries' på TV6. Klockan 18:00 svensk tid börjar det! För mig och er andra som bor i Finland börjar det klockan 19:00!


Ian och Nina

Detta har ingenting med Paul att göra, men jag måste bara få skriva att Ian Somerhalder och Nina Dobrev är så söta tillsammans! (Tog all info från ninadobrevdaily.blogg.se)


Tider och datum för TVD i Finland

För er som bor i Finland så visar de denna höst säsong 2 på Sub (6an). Det kommer ett nytt avsnitt varje söndag klockan 22:30 (svensk tid 21:30)! Säsongen började den 4 september, men det är fortfarande flera avsnitt kvar!

Niille teistä, jotka asuvat Suomessa, he näyttävät Vampyyripäiväkirjat kausi 2 Subilla syksyllä. Tulee uusi osa joka sunnuntai klo. 22:30! Kausi alkoi 4. syyskuuta, mutta on vielä useita jaksoja jäljellä!


Visste du att..

..Paul kan spela gitarr? En hel del av de gitarrer som finns i 'The Salvatore House' i The Vampire Diaries är Pauls egna. Paul är väldigt musikalisk.


Kort intervju från People's Sexiest Men Alive

Hans förflutna 'badboy' : "Jag brukade smita ut hela tiden om kvällarna när jag var yngre. Det var min grej. När jag var 14 år gammal väntade vi alla på att min pappa skulle somna så att vi kunde ta hans bil och köra och se på den tjejen jag gillade. Jag hade egentligen ingen aning var jag gjorde då."

Ideal plats han vill vara på : "Någon plats som det finns en kall miljö uppe i bergen någonstans när det snöar. Då kan man tända eld i spisen och det skulle plötsligt bli väldigt romantiskt."

ÖVERSATT AV MIG!

Säsong 3 i Sverige

Förlåt så hemskt mycket! Glömde att påminna er om att The vampire Diaries säsong 3 började idag på TV6 i Sverige. Avsnittet sändes klockan 19:00 och det kommer det att göra varje fredag några veckor framöver. För er som missade avsnitt 1, '"The Birthday", så kan ni knäppa på tv:n imorgon (lördag) klockan 18:00 på TV6.


Bilden från 'People's Sexiest Men Alive' utan text


Paul i People's Seziest Men AlivePaul med i People's Sexiest Men Alice! Sjukt snygg! Håller helt och hållet med!

Inga nyheter om Paul för tillfället!

Uppdaterar när det finns nyheter ute, just nu händer det bara inte mycket!

Paul6_large

Dagens bild : Paul och Candice Accola

Tumblr_louvvwpweq1qi3n6yo1_500_large

Fler bilder från lördagen

Tumblr_lunximnkis1qmjgxno1_500_large
Tumblr_lunxtdqa4m1qmjgxno1_500_large
Från shoppingturen i NYC.

Paul ute i New York 12 november (lördag)

Paul befinner sig just nu i New York och det har nu kommit ut lite bilder från den 12 november, lördag då han gick ute på stan och bla. shoppade.

På söndagen den 13 november var han säkert med sina costars i The Vampire Diaries på fotbollsmatch. Inga bilder på Paul, men på många av skådespelarna från The Vampire Diaries (nästan alla, så det tyder på att Paul var med).Paul talar lite om sin karriär med Backstage.com

"When I was a kid, I was really interested in acting, and I started doing some theater in school plays. I was living 45 minutes outside of Manhattan, and I wanted to segue into doing something on a professional level. When I was 15, I decided to join this workshop, run by Flo Greenberg, in Manhattan. I would commute to the city from Jersey every day.I went for years. It was like boot camp. I just didn't know what the hell I was doing. I just had all these emotions. I came from an immigrant family. English was my secondary language growing up, and in my household it was always Polish. I always felt like a pretty observant individual, and I had all these ideas of how to mimic things. I just had a general level of emotion, but I didn't really know how to channel it. It was just a matter of having words on a page and applying those feelings. A lot of it came incredibly innately for me, which was fantastic. At the end of the class, we put up a showcase. That showcase attracted talent agents, and I got fortunate that one of the agents signed me."

Tumblr_lta2ztible1qjlof2o1_500_large

The Vampire Diaries säsong 1 på TV6

Tyst som i graven gällande nyheter om Paul just nu. Kan dock tala om att The Vampire Diaries säsong 3 börjar snart i Sverige och just nu sänds det säsong 1 alla vardagar från klockan 14.00-15.00 på TV6!

Tumblr_lslgosef9q1qdoecso1_500_large

Dagens bild : Från event


Fortfarande "trending" på Twitter


Paul har ny bild på twitter!


Söt är han och jag älskar hans leénde! ♥

Dagens bild : Fanmade

tvdstuff:  Found this on twitter and LOVE IT! (credit to the owner)

GIFS från 3x09 'Homecoming'


Promo för 3x10 The New DealAnd Stefan is baaaaaaaaaaaaack! ♥

Homecoming 3x09

Verkligen sjukt bra avsnitt! Ska snart se det en gång till! Kan inte förstå att det är flera månader kvar tills nästa avsnitt kommer.. Nåväl! Vad tyckte ni om avsnittet?

Paul, Nina och Joseph med My Morning Jacket!

Dagens citat : Stefan


Exklusivt klipp från 3x09 (Rolling Stones)


Varför Paul inte är nominerad till PCA 2012

Sanningen är att när vi fick nominera så var det inte tillräckligt många som nominerade Paul (Nina lyckades ju t.ex. bli nominerad) till People's Choice Awards 2012. Tycker att det är lite synd eftersom Paul verkligen är en fantastisk skådesspelare, men vi älskar honom ändå! Och grattis till Ian Somerhalder för nomineringen iallafall!

tumblr_ldqa98L8691qzlhwb.gif
tumblr_ldt2gqvSPQ1qcpwjm.gif

Pauls "Hey Everybody" är 'trending' på twitter

De är i lite fel ordning (krånglade på med mitt program igen) men ni kan ju se på minuterna vad som kom först och så! :) Hans 'Hi Everybody' är alltså trendigt på twitter just nu!


Dagens skratt : The Yes Dance

HAHA, JAG DÖÖÖÖÖR!


Rösta till People's Choice Awards 2012!

Nu är det dags! Nomineringarna är klara och nu tycker jag att vi röstar på 'The Vampire Diaries' i 'Facorite TV Network Drama', Ian Somerhalder (Damon) som 'Favorite TV Drama Actor', Nina Dobrev (Elena/Katherine) som 'Favorite TV Drama Actress' och 'The Vampire Diaries' i kategorin 'Favorite Sci-Fi/Fantasy Show'!


RÖSTA HÄR!

Kanadas promo för 3x09

Har visat den förrut, men nu har den kommit ut i bättre kvalité! Sista avsnittet nu före pausen!Webklippet till 3x09 'Homecoming'


Spännande!!

Fler bilder från webklippet till 3x09


Stefan (Paul) kommer in vid ungefär 0:19. Före det är det bilder på Damon och Elena. Är ganska upptagen ikväll och imorgon, men jag försöker att lägga upp webklippet så fort som möjligt när det kommer ut!

Paul deltar i engelska konventionen TVD

Rogue Händelser bekräftade på fredagen 2 november att Paul kommer att gästa i den engelska konventionen TVD, upproret 4, som hålls den 22, 23 och 24 juni 2012 i Birmingham, Storbritannien. Daniel Gillies (Elijah) är de andra gästen bekräftad hittills.

Tumblr_lu2ooxmgoq1qdqqiao1_500_large

Bild från webklippet till 3x09

Klippet inför avsnitt nio, Homecoming, har inte ännu kommit ut, men i klippet får vi iallafall se Damon, Elena och Stefan. En bild på Stefan från webklippet har kommit ut, yummie! ♥


Spoilers för 3x10

I en intervju med Joseph Morgan talar han om avsnitt 9, det sista vi ser före 5 januari. Han berättar att det kommer att finnas en hel del konfrontationer och en scen som alla fans har väntat på. Jag har några gissningar, men jag tror att Damon och Elena kysser varandra eller något liknande, eftersom det finns mera Delena fans än vad det finns Stelena. 

Tumblr_lu3lpyalh51qahbxio1_500_large

Set photos från 3x09På bilderna ser vi Sebastian Roche (Miakel), Paul, Nina Dobrev (Elena/Katherine), Joseph Morgan (Klaus), Ian Somerhalder (Damon), Michael Trevino (Tyler), Zach Roerig (Matt), Malese Jow (Anna!!!) och Taylor Kinney (Mason!!!). Är Mason och Anna tillbaka igen?

'Ordinary People' bästa tittarresultat

Rekord många tittare såg på det åttonde avsnittet av säsong 3, The Vampire Diaries den här veckan. Hela 3.51 miljoner amerikanare (tänk ännu på andra länder som sett det!) såg på 'Ordinary People'!

217005_154630964599136_154147371314162_338129_1873859_n_large

Stefans födelsedag igår!

Haha, detta glömde jag helt bort.. Paul Wesleys karaktär Stefan fyllde år igår, den 5e november! Grattis i efterskott kan man ju skämtsamt säga.. :)


Ny BTS bild från The Vampire Diaries

Paul på inspelningen av The Vampire Diaries. Har dock ingen aning om till vilket avsnitt. Ursäkta att uppdateringen är lite dålig, men det är brist på nyheter för tillfället!


Dagens bild : Från 3x08 'Ordinary People'


Sneak peek från 3x09 'Homecoming'

Detta klipp ges också ut för att tala om för oss att "My Morning Jacket" är det bandet som kommer att uppträda på balen i nästa veckas avsnitt!


Ny fanbild!

Ny fanbild på Paul från London. Med på bilden är Chris, Jared och Nate (?).


Avsnitt 3x11 - får namnet 'Our Town'Bild från Ian Somerhalder's (Damon) twitter!

Längre promo för 3x09 'Homecoming'


Längtar! Nu är det bara detta avsnitt kvar före den 54-dagar långa pausen. (om jag räknade rätt, haha..)

Canadas promo för 3x09 'Homecoming'

Riktigt dålig kvalité dock!


En av de bästa replikerna från 'Ordinary People'

epicstelena:  rippahstefan:  LOL. One of my favourite lines of the episode.    Stefan is so miserable here it hurts me.


Älskade den här scenen! Tyckte att hans replik var ganska rolig. Snygg som vanligt var han i detta avsnitt, men när är han inte snygg?

Kort promo för 3x09 'Homecoming'


Väldigt spännande ser det ut! Spoilers! :)

Om 'Ordinary People' 3x08

Väldigt bra och spännande avsnitt som vanligt! Ska se det igen ännu efter skoldagen! Ska snart börja starta mot skolan, men före det undrar jag vad ni tyckte om avsnittet?


BTS från TVD set


Behind The Scenes video från The Vampire Diaries set + lite annat. I början talar man bla. om zombies, varulvar och vampyrer. Detta var lite inför Halloween. Om ni vill hoppa direkt till The Vampire Diaries set så spolar ni bara till 0:46.

Inside the episode med Robin RossHär pratar en reporter om veckans avsnitt - din 'Vampire Diaries Bite' som hon kallar det för - som sänds inatt, 'Ordinary People'.

Dagens bild : Stefan och Elena

Tumblr_ltzi72gf2b1r5e2t3o1_500_large


Från andra säsongen av The Vampire Diaries.

Julie Plec om veckans avsnitt


Nu vet vi bla. att det kommer att vara lite 'Team Salvatore' i det avsnittet som sänds ikväll, 'Ordinary People'. Dessutom kommer det vara en bra sista scen, dock om Paul är med i den återstår att se.. :)

Detta twittrade Julie Plec (producer för The Vampire Diaries) för ungefär tre timmar sedan.

Dagens Citat : Om Nina Dobrev

PS : Blicken han ger kameran på andra bilden, aaaah.. ♥

Stills från 3x09 - 'Homecoming'

Och här är det då är som rubriken säger.. Nya bilder från nästa veckas avsnitt 'Homecoming', som även det sista avsnitter före pausen! Finns en hel bunt med andra bilder från det avsnittet också, här är bara några av dem (men alla med Paul finns här).

Click to view full size image
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild

Veckans avsnitt 'Ordinary People' (3x08)

I veckans avsnitt som sänds i Amerika inatt får vi se lite av 'the Originals'. Vi har redan sett Elijah, Rebekah och Klaus, men det finns fler! :)

3x08 Ordinary People

Ian twittrar bild på Paul

När de inte spelar in på The Vampire Diaries set så tar de ofta roliga bilder, den här bilden twittrade Ian Somerhalder (Damon) för några timmar sedan.

Med på bilden är Nina Dobrev (Elena), Kat Graham (Bonnie), Paul, Candice Accola (Caroline), Ian Somerhalder (Damon) och Steven McQueen (Jeremy)!


ALLMÄNT OM MIG

Det har kommit in lite mejl av sådana som vill att jag berättar lite om mig själv och vem jag är. Jag är då Märta, en tjej som bor i södra Finland (jepp, jag talar svenska och finska - mest svenska) och är 13 år gammal. Fyller 14 nästa månad. Jag upptäckte Paul redan som jätteliten när han hade småroller i bla. 'The O.C' och 'Smallville'. När jag såg serien '24' fastnade jag för honom. När jag sedan hörde att han fick rollen i The Vampire Diaries (är förövrigt jättestort 'vampyrfan', Twilight och True Blood gillar jag också) så jublade jag och har följt med serien sedan 2009.

Har en privatblogg på adressen http://marrizzz.blogg.se !

Twitter; trafikproblem igår


Andan gick lite ur mig igår när jag läste vad han skrivit. Hoppas att Paul inte gjorde sig illa.

Ny promo bild från V3

Stefan & Klaus fick texterna 'Trick' (lura på svenska) medan Damon och Elena fick 'Treat' (behandla på svenska). Älskar promobilderna!


Tumblr_lty0xg4far1r5x1afo1_1280_large

Dagens bild : Paul och Kelly Hu


Dagens bild : Från ett event i Barcelona 2011


Nytt webklipp från 3x08 'Ordinary People'Tyvärr är Paul/Stefan inte med i detta klipp, men en förhandsvisning för veckans avsnitt där vi ser Alaric (Matt Davis), Elena (Nina Dobrev) och Damon (Ian Somerhalder).