Dance for me honey

Jätterolig video på när Ian (Damon) och våran Paul dansar. Paul visar till och med lite av sin sixpack-mage. Uh, I love that. :) Värt att kolla på!


The Salvatores Heart : Citat


Rösta: Paul VS Ian

Klicka HÄR för att rösta!


Skitrolig intervju från CW's!

Här kommer en intervju som lovat! Det är Nina i början och sedan kommer Ian och Paul med. Paul är en riktig lustigkurre ibland. Jätteroligt att höra på hans skämt!INTERVJU från CW's event


Lite om säsong 3 i TVD!

Paul Wesley has revealed that he and co-star Ian Somerhalder will be exchanging roles in the third season of The Vampire Diaries.

Wesley and Somerhalder, who play the vampires Stefan and Damon Salvatore on the CW series respectively, spoke to the New York Post about what fans can expect in the coming season of the show.

"I'm going to be playing Damon, and he'll be playing Stefan and we're hoping no one notices," Wesley joked when asked if he and Somerhalder would be switching characters.

The reportedly newlywed actor continued seriously: "I'm so excited to have fun and be bad."

Somerhalder, however, said that he is less thrilled by the role reversal: "I'm less excited, I hope I don't have to be sappy like Stefan. Fo
r a little while. I just hope Stefan, Damon and Klaus get to go on one major bender."

Vampire Diaries executive producer Julie Plec recently revealed that season three would be about Damon and Elena, stating that it will delve more deeply into the Damon-Elena-Stefan love triangle.

The Vampire Diaries will return for a third season in September.


Det här är jag!

En 13-årig tjej med namnet Märta. Bor i Finland i en stad som heter Karis. En timmes bilfärd och sedan är jag i Helsingfors. Jag sysslar mycket med musik (därför är jag ofta upptagen, skriver låtar och så), fotografering, konst, kompisar och så satsar jag ganska mycket på skolan. Går snart ut sjuan och på hösten är det dags för mig att börja i åttan. Jag har stort intresse för TV och filmer. The Twilight Saga, TVD, True Blood, Gossip Girl, How I Met Your Mother, Glee mm. Om det är något ni undrar så kan ni fråga det i 'Bloggsvar', kommentera eller skicka ett mejl till adressen paulwesley@hotmail.se! Kramar och pussar från mig till er alla!

En bild på lilla jag.


Efterfesten för CW!


Paul på stan i NY city!


Paul inför en ny roll som Romeo?

Det ryktas om att Paul ska vara med i den nya (modernisering eller?) "Romeo And Juliet". Paul skulle isåfall ha rollen som Romeo. Rollen som Juliet har gått till Hailee Steinfeld (True Grit) och Ed Westwick (Gossip Girl) som Tybalt. Filmen ska/blir producerad av Amber Entertainment.

Skriver mera när jag vet mer.


Två nya promos inför säsong 3 av TVDBilder från efterfesten (CW's)

CW Upfront Event


Klicka för att stänga bilden

Paul har varit med Ian och Nina på CW Upfront Event. CW är de som producerar TVD så de var där på det eventet. Just nu har jag inte så stor lust att blogga, vet inte varför.. Lägger upp videos när jag har tid (intervjuer och så). Ha en bra fredagskväll! :)

Oceana Event

Tog en riktigt liten bloggpaus. Min mamma fyllde år och jag ville gratta henne ordentligt. Medans min mamma fyllde år var Paul ute tillsammans med Nina och Ian! :) De var på Oceana event. Det märks tydligt att det är Ian och Nina som gäller, det finns knappt någon bild på Paul. Ganska tråkigt.

Vad jag kan se av den bilden som finns så ser han riktigt stilig ut! Okej.. Minen är en av de roligaste som jag har sett på länge. Oj nej, dagens skratt är vad det är. Vad söt han är!


Dagens bild : Från "As I Lay Dying"


Ny fanbild!


Paul sjunger i duschen!


Helt nyhetstomt!

Just nu finns det inte mycket nytt att läsa för oss. Paul är säkert väldigt upptagen och jag saknar att det inte kommer några nya bilder på favoriten. Bloggar direkt när jag snappat up något nytt! :)


Dagens bild : TVD gänget

Paul, Kayla Ewell aka. Vickie (är hon tillbaka i serien nu?), Ian Somerhalder aka. Damon och Nina Dobrev aka. Elena och Katherine.


Mera om "The Baytown Disco"

Paul har just undertecknat sitt kontrakt för sin nya film "The Baytown Disco." med Eva Longoria! Trots att han spelade rollen av en vampyr i " The Vampire Diaries". Vi kommer äntligen få se Paul i en ny stil, det är bekräftat. Ja, det är producenten William O. Perkins, som offentliggjorde nyheten.

Paul Wesley kommer att gå med gjutna av "The Baytown Disco", den vackra Eva Longoria, och Billy Bob Thornton, som också kommer att visas i denna åtgärd komedi, regisserad av Barry Battles. Ingen semester för Paul i sommar.

Han var knappt färdig med säsong 2 i " The Vampire Diaries". Han var tvungen att lämna Louisiana, där filmningen redan har börjat. "The Baytown Disco", följer äventyr av tre bröder som kommer att betala dyrt, och har gått med på att hjälpa en kvinna plocka upp sin son, med en våldsam far. Det här är Pauls chans att få lysa i rampljuset eftersom han inte varit med i många filmer. Han kommer att synas på storbildsskärm i teatrar.

© Texten är översatt av mig
.Bloody Night Con

Om ni vill träffa Paul så kan ni resa till Barcelona den 11-12 juni i år. Han kommer att vara där på "Bloody Night Con" tillsammans med Ian Somerhalder. Vet inte ännu om det kommer fler från TVD.

"Enligt sajten BloodyNightCon är Paul Wesley den andra bekräftade (Ian första) gästen för konventionen som skall hållas den 11 och 12 juni i Barcelona.

Ian
och Paul kommer att få svara på frågor och skriva autografer och träffa några fans mellan klockan 12:00  och 20.00."


Stefan Video Promo


Rösta på Paul som favorit vampyr!

Tycker ni att Paul är den snyggaste "TV-vampyren"? I så fall tycker jag att ni ska gå in HÄR och rösta! Ni kan också rösta på er favorit "TV-varulv"! Man kan sammanlagt rösta på 10 personer!


Paul i ny film : "The Baytown Disco"

Paul Wesley's "Vampire Diaries" karaktär gick på en blodtörstig Bender i torsdagens säsong 2 finalen, men Wesley kommer själv att tillbringa sommaren på ett mycket mer produktivt sätt. Han kommer att finnas i New Orleans för att spela in en mänsklig karaktär i "The Baytown Disco."

Wesleys gjutning rapporterades första gången av Deal Central, och han har redan filmat en bra bit med Eva Longoria och Billy Bob Thornton. Filmen följer tre bröder, Oodies, som accepterar att hjälpa en kvinna som vill rädda sin son från dess missbrukande far.

Wesley - som nyligen gift "Pretty Little Liars" stjärnan Torrey Devitto - spelar Anthony Reese, en FBI-agent som anländer till Oodies "lilla södra staden för att undersöka deras äventyr. Vi ser fram emot att se honom gå utanför hans tonåriga vampyrroll för att spela en mer "vuxen roll".

Filmen, regisserad av Barry Battles, är inställd för att komma ut på bioduken 2012.Bild/bilder från "As I Lay Dying"

Avsnittet var otroligt bra. Längtar så mycket till säsong tre! Kommer dock att räcka ett tag.. Nina har ju bla. ett filmprotjekt på gång. Paul presterade bra i detta avsnitt. Lite rädd blev jag.


Bildspecial : Ian och Paul

Fick tips i 'Bloggsvar' om att lägga in massa bilder på Paul och Ian. Det gör jag gladeligen. Har samlat ihop några riktigt snygga och härliga bilder både från serien och off topic. :)
Nytt klipp från säsongsfinalen!

Stora spoilers till er som ser i svensk takt!

 


Friends

Visste ni att Paul Wesley gärna hänger med Kellan Lutz (Twilight) och Stephen Moyer (True Blood)?


Video från "The Sun Also Rises"

Här kommer en mycket rörande video från det senaste avsnittet av TVD. Grät som en liten barnunge. Stora spoiler till er som inte har sett avsnittet eller följer med i svensk takt!


Skådar jag en förlovningsring?

Ta en titt på Pauls vänstra hand! En bild från när han var på 'Lakers Game' förra veckan. En ring av guld på ringfingret på vänster hand. You all know what this mean.

113552567-1304442821

Dagens citat; Om att gråta


Ett gift par?

Det ryktas mycket om att Paul och Torrey Devitto är gifta. Överallt kryllar det av rubriker som "They are married!" Nina Dobrev (Elena Gilbert och Katherine Pierce i TVD) sade nyligen i en intervju med KTLA att hon har hört om det och att de är väldigt lyckliga tillsammans. Vi får vänta och se om Paul eller Torrey faktiskt säger det i någon intervju. :)


Paul goes Robert Pattinson

Tycker ni att Pauls photoshoot för 'Da Man Magazine' är lik en av Robert Pattinsons photoshoots? Tycker om båda två och de ser lika härliga ut! 10 poäng till dem båda! Eller vad tycker ni?

 


Dagens bild; Ganska ny promo!

En ganska ny promo-bild från TVD på Ian Somerhalder (Damon Salvatore, Nina Dobrev (Elena Gilbert) och Paul (Stefan Salvatore)!


Ryan Seacrest Intervju

Paul var med i en intervju den 9 maj, igår alltså. Det var "Ryan Seacrest" som intervjuade honom. De har en sk. "Hunk Week" och vem passar inte bättre in där än självaste Paul Wesley? Han talar bla. om hur det är att dricka "blod". För att komma till intervjun är det bara att klicka på bilden!


Flixter.com beskriver The Vampire Diaries!

CW nyaste drama, The Vampire Diaries, har plockat upp för ännu en säsong, enligt Variety.com. Den förstaårselev drabbade har blivit nätets mest sedda serien och är nr 2 bakom Gossip Girl för kvinnor i åldern 18-34.

 Paul Wesley, som spelar den snygga Stefan Salvatore, offrade han ta på huvudpersonerna till MTV News. Först är det onda bror Damon (Ian Somerhalder), vars natur är att livnära sig på människor. Damon är också supersnygg.

 ''Han är konsumeras i att vara en vampyr och makt och han tror verkligen att de livnär sig på människor ... det är precis så enkelt och naturligt som att andas. Han förstår inte, sa han." Det finns ingen skuld, vilket är fascinerande. "
-Paul Wesley

 Sedan finns dåliga Stefan, som är av blod och en jävla plågad själ.

Paul Wesley Dissects The Characters Of 'The Vampire Diaries'


Funny moments!

Definitvit värt att se på! Paul är riktigt blyg och är ofta allvarlig, men det händer ofta att han kommer med något riktigt roligt! Här är en video med några roliga klipp!

 

Nyhetstomt i Paul-fronten just nu! Vad vill ni läsa om? :)

 


Instyle Magazine!

Oh La La! I slutet av april var Paul med i Instyle Magazine. Heta bilder! Intervju om hans stil (vilken jag älskar!) och om det mest aktuella, The Vampire Diaries!

 

PS: Tack till Nina Dobrev Daily som skickade Bloggsvar till mig! Nu kan ni fråga mig vad som helst! Ni hittar iknonen i menyn. Ska ändra lite på desigen ännu också! :)

 


Paul i nästa avsnitt


Ny bild från säsongsavslutningen!

En ny och riktigt snygg bild på våran Paul från nästa veckas TVD-avsnitt, "As I Lay Dying".

Som den enda som äger en svensk blogg om Paul Wesley så vill jag gärna höra tips på vad jag ska sätta in på bloggen. Ni får gärna skicka in information, bilder, videos, citat.. Ja, you name it! Adressen är: paulwesley@hotmail.se!


Morsdag!

Glad morsdag till er alla där ute! Jag vet inte riktigt vad Paul kommer att hitta på idag (det är ju natt i hans land just nu), men jag ska själv tillbringa min dag med min mamma!

Här har vi iallafall en bild på Paul och en del av hans familj (mamma och pappa).


Dagens bild : Stefan och Elena (Paul och Nina Dobrev)


Paul rastar sin kompis hund

Paul har varit hundvakt nu i veckan åt någon av hans kompisar som heter Ben. Han tog med hunden till et café där han träffade sin flickvän Torrey DeVitto.

Snygg som vanligt!


"As I Lay Dying"

Ber 1000 gånger om ursäkt för mitt dåliga bloggande! Jag har haft sjukt många prov och har varit lite död den senaste månaden. Vet inte hur många prov som jag var nära att få underkänt i. :)

Har ändå hunnit med att se alla avsnitt av TVD (The Vampire Diaries) och jag gråter hela tiden! Så mycket känslor i varje avsnitt! Jag får tårar i ögorna bara av att se på trailern inför säsongsavslutningen som sker nästa veckas torsdag/fredag. Avsnittet heter "As I Lay Dying". Är just nu vid en dator som inte vill samarbeta med mig så kan inte sätta in trailern, men ni hittar den HÄR