Nytt TVD avsnitt idag, 'Smells like Teen Spirit'!

"Det nya Vampire Diaries avsnittet är här ikväll - Stills har redan publicerats och det verkar som Elena nu tar saken i egna händer. Dessutom ser det ut som om Stefan håller dem under ständig observation och Damon har lovat aldrig lämna sin Elena ensam igen. Men flickorna blir snabbt ganska trötta på att alla håller koll på dem. De kan ju klara sig själva!

Elena börjar vampyr-träing med Alaric - som kan vara till nytta inte bara mot Stefan, men också mot Klaus, som verkligen blev avskuren i senaste avsnittet, men fortfarande bland de levande döda. Problem med det hela: Han glömde sin vackra och svartsjuka syster Rebekah kvar i Mystic Falls! Och som någon kommer att göra narr av det, Elena och Caroline's liv kommer att bli till 'a living hell'.

Stefan gör sitt jobb, genom att skydda Elena, mer än allvarligare. Han börjarförfölja henne. Följde med dem under deras gymnastik lektioner eller kastar henne smutsiga blickar, som t.ex. när hon dricker ett glas öl på en fest (Bon Fire). Dessutom är Stefan / Elena / Damon - triangeln starkare än någonsin eftersom Damon även vill skydda Elena och blir allt mer irriterad på Stefan.

Matt kommer att förstå att förmågan att se spöken inte en enkelpromenad genom en park, och han frågar igen om hjälp Bonnie.

Tyler däremot har dess blandade ställning. Han är inte längre bundna till månen, och behöver därför inte förvandlas till en varulv varje månad."

ÖVERSATT AV MIG!



Kommentarer



Namn
Kom ihåg?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg/hemsida?: